Zeer Belangrijk lees dit voordat U verder gaat met dit deel van de website :

De werkomschrijvingen die staan omschreven op dit deel van de website zijn werkmethodes die ik toepas op mijn Garands ten behoeve van demontage, montage en onderhoud.

Deze werkomschrijvingen zijn uitsluitend bedoeld om U een inzicht te geven  hoe een M1 Garand in elkaar zit en hoe deze werkt, probeer  deze werkmethodes  dan ook nooit zelf uit op uw of iemand anders zijn Garand.

De schrijver van deze website is geen erkend wapenhersteller  en is het dus  mogelijk dat ik iets niet correct of veilig uitvoer, en /of duidelijk of volledig heb omschreven in de werkomschrijvingen.

Mocht U toch volgens deze werkomschrijvingen te werk gaan dan is dit volledig voor uw eigen verantwoording, en is het dus niet mogelijk om de maker en /of eigenaar van deze website  aansprakelijk te stellen  in welke vorm dan ook. Dus voor alle duidelijkheid eventuele schades / defecten  die ontstaan aan wapens, of elke vorm van lichamelijk letsel die kan voortvloeien uit het gebruik van deze werkomschrijvingen komen volledig voor uw eigen verantwoording.

Als U op de knop NEXT klikt geeft U aan dat U het eens bent met de bovengenoemde voorwaarden en deze volledig heeft begrepen !!!! 

Bent U het niet eens met bovengenoemde voorwaarden  klik dan op de knop BACK naar de start pagina !!!!!!