Disclaimer :

De werkomschrijvingen die staan omschreven op deze website zijn werkmethodes die ik persoonlijk toepas op mijn M1-Garands ten behoeve van demontage, montage en onderhoud.

Deze werkomschrijvingen zijn uitsluitend bedoeld om U een inzicht te geven hoe een M1-Garand in elkaar zit en hoe deze werkt, probeer deze werkmethodes dan ook nooit zelf uit op uw of iemand anders zijn M1-Garand.

De schrijver van deze website is geen erkend wapenhersteller en is het dus mogelijk dat ik iets niet correct uitvoer, en /of duidelijk of volledig heb omschreven in de werkomschrijvingen.

Mocht U toch volgens deze werkomschrijvingen te werk gaan dan is dit volledig voor uw eigen verantwoording, en is het dus niet mogelijk om de maker en /of eigenaar van deze website aansprakelijk te stellen  in welke vorm dan ook.

Dus voor alle duidelijkheid eventuele schades / defecten die ontstaan aan wapens, of elke vorm van lichamelijk letsel die kan voortvloeien uit het gebruik van deze werkomschrijvingen komen volledig voor uw eigen verantwoording.