Onderdelen Vizier & Korrel

De diopter ( Rear Sight Aperture ) is het gedeelte waardoor de schutter heen kijkt naar de korrel en het doel, heeft de schutter de diopter en de korrel op de juiste wijze gericht op het doel dan zal als hij de trekker overhaalt het doel geraakt worden mits de diopter op de juiste afstand is ingesteld. De diopter is in hoogte te verstellen met de elevatieknop omdat een kogel op de verschillende afstanden hoger of lager afkomt, dus dit hoogte verschil kan men van te voren compenseren door de juiste afstand in te stellen voordat men gaat schieten

Het beschermdeksel ( Rear Sight Cover Spring ) van het vizier beschermt de inwendige delen van het viziermechanisme  tegen weersinvloeden en vuil. 

Het vizier montage blok ( Rear Sight Base ) is het gedeelte waarin de diopter is gemonteerd en wat door de wind correctieknop naar links of naar rechts op het wapen kan worden verplaatst.

De elevatieknop ( Elevation Knob ) wordt gebruikt om bij het schieten op verschillende afstanden de diopter in te stellen op de juiste schietafstand zodat het doel bij het schieten geraakt kan worden ( mikpunt trefpunt )

De wind correctieknop ( Windage Knob ) maakt het mogelijk dat de schutter het vizier van links naar rechts kan verstellen wanneer dit eventueel nodig is om het schot op het doel te kunnen krijgen.

De korrel ( Fronht Sight ) wordt door de schutter gebruikt in combinatie met de diopter van het wapen om het wapen te richten op het doel als het wapen eenmaal gericht is kan hij een schot afvuren.

De montagebout van de korrel ( Front Sight Screw ) Klemt de korrel vast op de zwaluwstaart verbinding van de gascilinder, welke zich aan het uiteinde van de loop van het wapen bevind, op de zwaluwstaart verbinding is de korrel indien nodig iets naar links of rechts te verschuiven.