Montage Gas Cilindergroep

Voordat we de gas cilinder ( Gas Cylinder ) plaatsen monteren we eerst de koppelhaak ( Stacking Swivel ) op de gas cilinder ( Gas Cylinder ).
Neem de koppelhaak ( Stacking Swivel ) tussen duim en wijsvinger van de rechterhand en schuif hem met de twee ogen in de uitsparing op de gas cilinder ( Gas Gylinder ).

Houd de koppelhaak ( Stacking Swivel ) met de wijsvinger van de linkerhand op zijn plaats en pak tussen duim en wijsvinger van de rechterhand de koppelhaak schroef ( Stacking Swivel Screw ) en plaats deze door het gat in de koppelhaak ( Stacking Swivel ) in de gas cilinder ( Gas Cylinder ) en draai hem met het schroevendraaier gedeelte van de GI Combo Tool vast.

De volgende stap is het terugplaatsen van de gas cilinder ( Gas Cylinder ) op voorkant van de loop ( Barrel ).
Het is belangrijk dat de gas cilinder ( Gas Cylinder ) met een zo´n klein mogelijke speling over de groeven aan de voorkant van de loop ( Barrel ) heen schuift zodat de gas cilinder ( Gas Cylinder ) tijdens het schieten niet kan verdraaien want dit zou het schotbeeld nadelig kunnen beïnvloeden.
Controleer voor montage van de gas cilinder ( Gas Cylinder ) of de voorste handbeschermer ( Front Handguard ) wel goed in de  handbeschermer bevestigingsplaat (Lower Band ) zit om scheuren te voorkomen.
Pak de gas cilinder ( Gas Cylinder ) met de rechterhand en schuif hem over het voorste gedeelte van de loop ( Barrel ) tegen de voorste handbeschermer ( Front Handguard ), het laatste gedeelte ongeveer zo´n 7 a 8 mm zal als het goed is iets zwaarder gaan.

Pak de gas cilinder moer ( Gas Cylinder Lock ) tussen duim en wijsvinger van de rechterhand en schuif hem met het gat waarin het schroefdraad zit over de voorkant van de loop ( Barrel ), draai daarna de gas cilinder moer ( Gas Cylinder Lock ) vanaf de voorkant gezien van het wapen rechtsom vast, als alles goed gaat komt de gascilinder ( Gas Cylinder ) met de laatste kwartslag van de gascilinder moer ( Gas Cylinder Lock ) vast te liggen en komt het  gat wat in de gas cilinder moer ( Gas Cylinder Lock ) zit aan de onderkant tegen over het draadgat in de gas cilinder ( Gas Cylinder ) uit.

Als laatste monteren we de gas cilinder terugslagklep ( Gas Cylinder Lock Screw Valve ) we nemen de gas cilinder terugslagklep ( Gas Cylinder Lock Screw Valve ) tussen duim en wijsvinger van de rechterhand en plaatsen hem door onderste gat van de gascilinder moer ( Gas Cylinder Lock ) in de gas cilinder ( Gas Cylinder ). 

Daarna zetten we de gas cilinder moer ( Gas Cylinder Lock ) vast hiervoor gebruiken we weer het schroevendraaier gedeelte van de GI Combo Tool.
Op de laatste zien we een foto hoe de gas cilinder ( Gas Cylinder ) eruit ziet als deze volledig is gemonteerd.